22.9.08

Activitats previstes de Cafè Central per a aquest trimestre :  • Convocatòria de la cinquena edició del Premi "Jordi Domènech" de Traducció de Poesia.

(Vegeu les bases a http://cultura.gencat.net/prelit/fitxaPreLit.asp?TEMA=Totes+les+modalitats&Paraula1=jordi+domenech&Paraula2=traduccio&Buscar=++Cercar++&NRegistre=&idregistre=86621


  • Edició, dels números 49 i 50 de la col·lecció Jardins de Samarcanda : Flors i Carboni, de Josep Maria Sala-Valldaura, i Obra reunida (1972-2003), de Jordi Domènech.


  • Col·laboració amb l'Alliance Française de Sabadell en el Seminari de Traducció "Anada i Tornada": poetes quebequesos i catalans. Amb la participació dels poetes France Mongeau, Anthony Phelps, Margarita Ballester i Josep M. Ripoll. (26-28 setembre)


  • Col·laboració amb el CSIC, Hac (Associació per a les Arts Contemporànies) i la UOC en el programa "L'Acadèmia i els límits" (del 27 d'octubre al 24 de novembre), segons les següents sessions, que tindran lloc a la Residència d'Investigadors, carrer Hospital, 64 de Barcelona:

  1. 27 d'octubre: Josep M. Sala-Valldaura parla de Patrick Gifreu

  2. 3 de novembre: Neus Carbonell parla d'Antoni Clapés

  3. 10 d'octubre: Xavier Pla parla de Víctor Sunyol

  4. 17 d'octubre: Laura Borràs parla de Perjaume

  5. 24 de novembre: Pere Ballart parla de Jordi Domènech